۱۴۰۲ شنبه ۱ مهر
ENGLISH
معاونت توسعه منابع انسانی معاونت توسعه منابع انسانی معاونت توسعه منابع انسانی
Governorship of South Khorasan-Birjand
معاونت توسعه منابع انسانی
1401/09/03 تشکیل صندوق مشترک شهری و‌ روستایی منبعی برای پرداخت تسهیلات
تشکیل صندوق مشترک شهری و‌ روستایی منبعی برای پرداخت تسهیلات
مدیرکل امور اقتصادی، سرمایه گذاری و خدمات مالی سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور از تشکیل صندوق مشترک شهری و‌ روستایی به عنوان منبعی برای پرداخت تسهیلات به شهرداری ها و دهیاری ها خبر داد.
به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی؛ اسدی با تأکید بر این مطلب در چهارمین نشست شهرداران خراسان جنوبی که در فردوس برگزار شد، خاطرنشان کرد: اساسنامه این صندوق تدوین شده و در واقع این صندوق منبع خوبی است که ظرف چند سال حداقل چهار، پنج هزار میلیارد تومان درآمد دارد که از آن منبع می توانیم تسهیلات کم بهره پرداخت کنیم.
وی تصریح کرد: کل منابع ما برای پرداخت تسهیلات 200 میلیارد تومان است که تاکنون 90 میلیارد آن پرداخت شده و بیش از 100 میلیارد تومان نیز در نوبت پرداخت است.
به گفته وی؛ احداث بازار شهروند با مشارکت بخش خصوصی توسط شهرداری فردوس اقدام بسیار خوب و پر سودی برای شهرداری است که توانسته از ظرفیت بخش خصوصی بخوبی استفاده کند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان‌ جنوبی نیز گفت: عدالت خدا به گونه ای است که هر استان و منطقه جغرافیایی، اقتضای خاص خودش را دارد و بشر باید در همین‌ هماورد خودش را نشان دهد.
عباس زاده افزود: نباید از ظرفیت استان غافل شویم، پتانسیل مرز و معادن را داریم و باید از این ظرفیت ها استفاده کنیم.
تعداد بازدید: 307
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0

مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
شماره تلفن
توضیحات    
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
کلیه حقوق این پایگاه متعلق به استانداری خراسان جنوبی میباشد.
Powered by DorsaPortal